Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό Λαό

Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ καλεί τους πολίτες της Τήνου σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 στις 8:00 μμ σε Συγκέντρωση-Συλλαλητήριο στην εξέδρα για να διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στο κλείσιμο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης και στην απόλυση των εργαζομένων της.

ανανέωση:
Η δημόσια προβολή του προγράμματος της ΕΡΤ θα επαναληφθεί από την ομάδα μας στην Εξέδρα,

την Παρασκευή 14/6 και το Σάββατο 15/6 στις 20:00


Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ που υπερασπίζονται το αγαθό της δημόσιας αντικειμενικής ενημέρωσης και το δικαίωμά τους στην εργασία. Μετά και την προληπτική επιστράτευση των εκπαιδευτικών αλλά και των εργαζομένων στο ΜΕΤΡΟ και των Ναυτεργατών φάνηκε πλέον καθαρά ο κατήφορος της Κυβέρνησης που «αποφασίζει και διατάσσει» με τα μνημόνια της βάρβαρης λιτότητας και με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, καταργώντας ουσιαστική τη Βουλή και το Σύνταγμα.

Ο κοινωνικός αυτοματισμός που θέλει να προκαλέσει η κυβέρνηση επικαλούμενη σπατάλες για τις οποίες η ίδια ευθύνεται – και όχι οι εργαζόμενοι – δεν θα επιτρέψουμε να λειτουργήσει αυτή τη φορά.

Το κλείσιμο της ΕΡΤ θα είναι βαρύ πλήγμα στην πολυφωνία και τη Δημοκρατία.

Τα δημόσια Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας ανήκουν στο λαό, πληρώνονται από το λαό και πρέπει να τον υπηρετούν παρέχοντας ενημέρωση, ποιοτική ψυχαγωγία, πολιτισμό και επιμόρφωση, αντισταθμίζοντας έτσι την υποκουλτούρα και τη μαύρη πολιτική προπαγάνδα που ασκείται ενάντια στα συμφέροντα των εργαζομένων και όλου του λαού.

Η ΕΡΤ ανήκει στον Ελληνικό Λαό

Να υπερασπιστούμε τη Δημοκρατία και τα εργασιακά δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου