Πέμπτη, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Ένας χρόνος από την δολοφονία του Παύλου


18 Σεπτέμβρη 2014

Από την δολοφονία έχει περάσει ένας χρόνος. Ο Παύλος έφυγε από χέρι φασίστα, χρυσαυγίτη. Τότε είχαμε ενδείξεις. Τώρα όμως έχουμε αποδείξεις. Έχουμε ηχογραφημένα τηλεφωνήματα στην δημοσιότητα. Έχουμε έγγραφα. Έχουμε δικογραφίες που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο. Έχουμε ντοκουμέντα που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση.

Τότε είχατε αμφιβολίες. Σκεφτόσασταν ότι πρόκειται για στημένη συστημική ενέργεια. Πιστεύατε τους γκεμπελίσκους που “ένιπταν τας χείρας” τους και δήλωναν ότι ουδεμία σχέση έχουν με τον δολοφόνο. Βλέπατε τους τίτλους στα συστημικά ΜΜΕ και σκεφτόσασταν ότι ήταν απλά η κατάληξη ενός ποδοσφαιρικού, οπαδικού καυγά ή ότι ο χρυσαυγίτης Ρουπακιάς ήταν κάποτε κομμουνιστής.

Τώρα όμως οι αποδείξεις υπάρχουν και βρίσκονται στην διάθεση όλων όσων θέλουν να τις δουν. Τώρα είναι σίγουρο ότι ο άνθρωπος που ο ίδιος ο Παύλος κατέδειξε ως δολοφόνο του λίγο πριν ξεψυχήσει, ήταν πρωτοπαλίκαρο της χρυσής αυγής με τη βούλα. Τώρα είναι αποδεδειγμένο ότι η δολοφονία σχεδιάστηκε κεντρικά και εκτελέστηκε από τα χαμηλότερα κλιμάκια της εγκληματικής οργάνωσης, ύστερα από άνωθεν διαταγή. Τώρα έχει αποδειχτεί ότι αυτή η δολοφονία δεν ήταν η μόνη.

Εκείνες τις μέρες έτυχε να διοργανώσουμε μια συναυλία για τους καθηγητές που απολύθηκαν από το ίδιο σύστημα που έθρεψε και θρέφει τον φασισμό στη χώρα μας. Το είχαμε πει σίγουροι τότε, το επαναλαμβάνουμε ακόμη πιο σίγουροι τώρα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ

Για όλα τα θύματα του φασισμού και του ναζισμού, για όλους τους αντιφασίστες, για όλους τους ελεύθερους ανθρώπους που συμβολίζει πλέον το πρόσωπό σου, η φωνή μας, η οργή μας, η αποφασιστικότητά μας συμπυκνώνεται σε ένα σύνθημα.

Ο ΠΑΥΛΟΣ ΖΕΙ – ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου